15 vjet në NATO, Rama: Vendi ynë kontribuon si aleat dinjitoz për sigurinë e përbashkët

AKTUALITET


Kryeministri Edi Rama ka reaguar me rastin e 15-vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO.

Në një postim në rrjetet sociale, Rama shkruan se Shqipëria kontribuon si aleat dijnitoz për sigurinë e përbashkët, teksa ka ndarë edhe një video nga Forcat e Armatosura dhe momente të tjera të vendit tonë në Aleancë.


“15 vjet nga anëtarësimi i Shqipërisë në NATO, aleancës më të rëndësishme ushtarake ku vendi ynë kontribuon si aleat dinjitoz për lirinë dhe sigurinë e përbashkët”, shkruan Rama.
Skip to toolbar