7 Marsi/ Rama uron “Ditën e Mësuesve”: Përulem me mirënjohje ndaj jush!

AKTUALITET


Data 7 mars, njihet ndryshe si “Dita e Mësuesve”. Kjo festë kremtohet nga të gjithë shqiptarët, nxënësit në mbarë vendin, në shenjë vlerësimi të traditave më të mira të shkollës kombëtare shqipe, të figurës së nderuar të mësuesit si edukator i brezit të ri.

Kryeministri i vendit, Edi Rama ka uruar mësuesit në këtë ditë të shënuar, ndërsa thotë se përulet me mirënjohje për punën dhe sakrificën e tyre.


“Gëzuar “7 Marsin” mësues të dashur, me përulësinë e mirënjohjen më të madhe ndaj Jush”, -shkruan Rama.
Skip to toolbar