Alarm në Britani, gjenden dy valixhe me mbetje njerëzore

BOTA


Policia britanike po kryen kontrolle intensive pasi dy valixhe që besohet se përmbajnë mbetje njerëzore u gjetën në urën Clifton në Bristol, në Anglinë jugperëndimore.

Policia tha se mori një njoftim për një burrë me një valixhe që po vepronte në mënyrë të dyshimtë në urë, por në kohën kur ata mbërritën në vendngjarje, ai ishte larguar. Sipas policisë, valixhet besohet se kanë mbetje njerëzore.

“Ky është një rast shumë shqetësues dhe do të shkaktojë shumë shqetësim në komunitetet tona. Prioriteti ynë i menjëhershëm është të gjurmojmë njeriun që çoi çantat në urë, për të identifikuar viktimat dhe për të njoftuar të afërmit e tyre”, tha policia.

Autoritetet morën një deklaratë nga një shofer taksie, i cili e çoi burrin në urë dhe sekuestroi automjetin e tij.Skip to toolbar