“Albania” e europianit/ FSHF zbulon këngën e Kombëtares kuqezi për “Euro2024”

KOMBËTARE


FSFH ka zbuluar përmes një postimi në rrjetet sociale, këngën ‘himn’ për tifozët, që do të shoqërojë kombëtaren kuqezi në Euro2024.

“𝑨𝒍𝒃𝒂𝒏𝒊 𝒐’ 𝑨𝒍𝒃𝒂𝒏𝒊, 𝒆𝒅𝒉𝒆 𝒎𝒊 𝒑𝒂𝒔 𝒅𝒚 𝒋𝒆𝒕𝒂 𝒌𝒆𝒋𝒕’ 𝒊 𝒌𝒊𝒔𝒉𝒂 𝒅𝒉𝒆𝒏𝒆 𝒑𝒆𝒓 𝒕𝒚!
Numërimi mbrapsht ka nisur. EURO2024 na pret dhe ne jemi gati të veshim ngjyrat dhe simbolet tona në fushë!” – thuhet në postim.

Skip to toolbar