Ambasada e SHBA ngriti shqetësimin, AMP kallëzon rrjedhjen e të dhënave të TIMS

AKTUALITET


Agjencia e Mbikëqyrjes Policore ka kallëzuar në Prokurorinë e Tiranës rrjedhjen e të dhënave të sistemit TIMS.

Dyshime për veprën penale “ndërhyrje e paautorizuar në sistemet kompjuterike”.


Kallëzimi, pak ditë pasi ambasada amerikane në Tiranë shfaqi shqetësim për rrjedhjen e të dhënave.

Pak ditë më parë, i ngarkuari me punë i ambasadës së SHBA në Tiranë, Mc Dowell takoi ministrin e Brendshëm Taulant Balla ku shprehu gatishmërinë për të mbështetur Ministrinë dhe Policinë e Shtetit në një hetim të tillë.




Skip to toolbar