Anëtar i grupit të Bajrave/ Denis Brajoviç arrestohet në Emiratet e Bashkuara

AKTUALITET


Arrestohet Denis Brajoviç në Emiratet e Bashkuara.

Emiratet e Bashkuara kanë nisur informacionin zyrtar pranë Ministrisë së Brendshme për arrestimin e tij dhe menjëherë kanë nisur procedurat për ekstradimin në vendin tonë.


Brajoviç ishte në kërkim nga operacioni Metamorfoza, i cilësuar si anëtar i grupit të Bajrave.

Njoftimi
Skip to toolbar