Baze: “Bashkë (nuk) fitojnë” dot as …karrigen e Safetit

Më të fundit


Botuesi i gazetës TemA Mero Baze ka ironizuar rezultatin e koalicionit “Bashkë FItojmë” në Kukës, ku nga numërimi i më shumë se gjysmës së kutive, koalicioni opozitar ka marrë sa gjysma e kandidatit të Partisë Socialiste. 

Baze thotë me ironi se ky rezultat do ishte dhe më i keq, po të mos ishte “ndihma e madhe” që i ka dhënë Berishës bashkimi me grupin e Gazmend Bardhit dhe mos kandidimi i Bashës në Kukës. 


“Bashkë (nuk) fitojnë” dot … as karrigen e Safetit. 

Merre me mend sa keq do ishte, sikur të mos qe bashkuar dhe Gaz Bardhi me Doktorin. 

Pale sikur të kishte kandiduar dhe Luli. 

Duket që nuk u ka bërë punë bashkimi. Provoni të ndaheni nga Berisha se mund t’iu bëjë më shumë punë”, shkruan ai. 
Skip to toolbar