Bild: Do publikoj të tjera përgjime për shit-blerjen e votës

AKTUALITET


Peter Tiede, emri të cilit është përmendur shumë në mediat shqiptare kohët e fundit si gazetari që publikoi përgjimet në gazetën gjermane Bild, ka deklaruar se të do publikojë të tjera përgjime. Në një lidhje direkte në emisionin televiziv tha se përgjimet nuk kanë të bëjnë me opozitën dhe se ai po bën detyrë e tij si gazetar.

“Nuk ka të bëjë me opozitën. Është çështje gazetarie. Kjo është detyra ime. Kam shumë gjëra sigurisht. Po do publikoj diçka tjetër për bosat e bandave kriminale që blejnë vota për PS-në” – tha Tiede

Skip to toolbar