Bindjes Demokratike i largohet edhe një tjetër kandidat

Më të fundit


Kandidatët e partisë më të re në vend, Bindja Demokratike janë duke u tërhequr nga gara një e nga një. Pas largimit të kandidatëve të Bashkisë Çorovodë, Bashkisë Lezhë dhe Bashkisë Kavajë është shtuar në listën e të larguarve edhe kandidati për Bashkinë e Kamzës.

Ylber Gjeta ka paraqitur kërkesën e tij në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve për t’u tërhequr nga gara për kryetar në Bashkinë Kamëz.

Në deklaratën e tij drejtuar KQZ-së, Gjeta thotë se tërhiqet nga gara për arsye shëndetësore.Skip to toolbar