Bllokohen 52 ton miell/ AKU: Të magazinuara jashtë kushteve të sigurisë ushqimore

AKTUALITET


Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar 52 ton miell i cili mbahej jashtë kushteve të sigurisë ushqimore.

Trupat inspektuese të Drejtorisë Rajonale në Fierit, gjatë ushtrimit të kontrollit konstatuan se subjekti nuk plotësonte kushtet e përgjithshme higjieno-sanitare.


Ndërsa në ambientet e magazinimit u gjendën brejtës dhe shpendë.

Për këto shkelje të konstatuara sipas legjislacionit në fuqi, u vendos menjëherë ndërprerja e aktivitetit për subjektin, u bë bllokimi i 52 ton produkte ushqimore me destinacion asgjësimin, si dhe u vendosën masat administrative me gjobë në vlerën e 700 mijë lekëve.
Skip to toolbar