SHENDET

Kryefaqe / Nga Redaksia - 10:33 pm

Si të përmirësoni shëndetin mendor

Ruajtja e shëndetit mendor dhe mbajtja e një qëndrimi pozitiv është një nga sfidat më të mëdha të jetës moderne Jeta e vrullshme, streset dhe objektivat e shumta për t’u arritur në... Më shumë

SHENDET / Nga Redaksia - 8:19 pm

Studimi: Duhani dëmton edhe…sytë

Që duhani dëmton shëndetin e dinim të gjithë Ajo që nuk dinim është se përveç problemeve me zemrën, mushkëritë, me lëkurën, ai shkakton edhe probleme me Sytë Sipas studimeve 1 në... Më shumë