SHKRIME

AKTUALITET / Nga albi - 9:35 pm

Mero Baze: Luli kthehu në shtëpi!

Nga Mero Baze Një raport shkencor i Institutit të Ndërtimit ka çertifikuar pallatin ku jeton Lulzim Basha si shumë të sigurt, dhe pa asnjë dëmtim nga tërmeti i një muaji më parë në... Më shumë

#NËRADAR / Nga albi - 5:14 pm

Minxhozi: Pse nuk ka më protesta?!

Nga Skënder Minxhozi Habia e përgjithshme që ka kapur shqiptarët në këtë vjeshtë të butë dhe të thatë, lidhet jo edhe aq me motin si nocion atmosferik, por me motin politik, si dukuri... Më shumë