SHKRIME

#NËRADAR / Nga albi - 7:44 pm

Minxhozi: Kur Luli kthehet në shtëpi

Nga Skënder Minxhozi/ Opozita ka vendosur të rikthehet në tryezën e dialogut me qeverinë, pas insistimit të OSBE dhe kreut të saj në Tiranë Borchardt, për një raund bisedimesh për... Më shumë

#NËRADAR / Nga albi - 8:32 pm

Balla: Basha në fatin e vet

Nga Sokol Balla A duhet një marrëveshje me Bashën Unë e kam një përgjigje direkte: JO! Dhe kjo s’ka lidhje me “fatvat” e Lulit ndaj meje apo Real Story, të cilat para tetë... Më shumë