Çështja Pjetri, a duhet të kandidojë PS një emër nëse zgjedhjet përsëriten? Votoni në Realstory.al

AKTUALITET


Partia Demokratike ka publikuar të martën dokumente, ku pretendon se kryebashkiaku i ri i Shkodrës, Valdrin Pjetri, ka qenë i dënuar 20 vjet më parë në Itali për shpërndarje droge. Pjetri i ka përgënjeshtruar këto dokumente, duke u shprehur se do të pres ‘institucionet zyrtare’ që të thonë fjalën e tyre.


Megjithatë, publikimi i dokumenteve të tilla, ka dhënë efektin e parë, shtyrjen e konstituimit të këshillit bashkiak të Shkodrës dhe për rrjedhojë betimin e Valdrin Pjetrit. Gjithashtu, për këtë çështje ka reaguar dhe Kryeministri Edi Rama, i cili është shprehur se “Valdrin Pjetri dhe Partia Socialiste i kanë rrugët të ndara deri sa të zbardhet e vërteta”.

Çështja Pjetri, a duhet të kandidojë më PS një emër nese zgjedhjet përsëriten?

Shefi i qeverisë është shprehur se nuk do të pranojë kurrë më që të marrë kosto të gabimeve individuale. Ndërkohë, nëse dënimi i Pjetrit rezulton i vërtet dhe në Shkodër do të duhet të përsëriten zgjedhjet, Realstory.al fton qytetarët t`i përgjigjen pyetjes “çështja Pjetri, a duhet të kandidojë PS një emër nëse zgjedhjet përsëriten?”.

Sondazhi do të jetë i hapur për të gjithë lexuesit jo vetëm në faqen tonë www.realstory.al, por edhe në rrjetet tona sociale, Facebook dhe Twitter.