Çfarë po ndodh me agjentët sekret të Vladimir Putin

BOTA


Agjentët e shërbimeve sekrete të Vladimir Putin po refuzojnë të punojnë në zonat e pushtuara nga Rusia të Ukrainës, ka pohuar një ‘insajder’ i FSB-së.

Edhe pagat gjashtë deri në tetë herë më të larta se zakonisht po dështojnë të bindin oficerët e kundërzbulimit të lëvizin në zonat e pushtuara, tha burimi i supozuar.


Putini ka nevojë urgjente për operativë të rregullt dhe ushtarak të inteligjencës për të zbatuar sundimin e tij në dy ‘republikat popullore’ në Ukrainën lindore, Donetsk dhe Luhansk, si dhe Kherson, Zaporizhzhia dhe Kharkiv.
Skip to toolbar