Demonstrohet në Kukës pajisja e Identifikimit Elektronik, Celibashi: Proces i thjeshtë dhe i sigurt!

Më të fundit


Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi deklaroi se identifikimi Elektronik jep siguri për zgjedhjet e 25 prillit.

Deklarata në fjalë erdhi pas demonstrimit të procesit të identifikimit elektronik në Kukës. Sipas tij ky eshte nje proces i thjeshtë dhe i sigurt.


“📌Pajisja e Identifikimit Elektronik, demonstrohet në #Kukës. Sistemi i Identifikimit Elektronik të zgjedhësve në ditën e votimit, i thjeshtë në përdorim për votuesit & i sigurt. Sistemi i Identifikimit Elektronik, siguri për një proces zgjedhor të rregullt & të ndershëm.”, shkruan Celibashi.
Skip to toolbar