Durrës, Shkëlqim Fortuzi zgjidhet rektor i Universitetit Aleksandër Moisiu

AKTUALITET


Shkëlqim Fortuzi zgjidhet rektor i Universitetit Aleksandër Moisiu, në Durrës. Me herët, Fortuzi mbante postin e dekanit te fakultetit te biznesit.

Akademiku ishte në garë me dekanin Andon Kume në Fakultetin e Shkencat Politike Juridike, Osman Metalle, dekan i Fakultetit te Studimeve Profesionale, si dhe me Lindita Mukli dekane e Fakultetit të Teknologjisë dhe informacionit.Skip to toolbar