Dyshimet për drogë shqiptare?! Deti nxjerr 163 kg drogë në brigjet greke, shkruar me sprajt

AKTUALITET


Dyshimet e policisë për drogë shqiptare?! Deti nxjerr 163 kg drogë në brigjet greke me pako, shkruar me sprajtPolicia greke është vënë në alarm dhe ka nisur një operacion të gjerë nga deti e toka pasi prej një javë, në tre raste, deti ka nxjerrë në breg 163 kg marijuanë. Bëhet fjalë për tre sasi prej 134 kg, 15 kg dhe 14 kg, të dala të gjitha në bregdetin e Rethymnos.

Dyshimet e policisë për drogë shqiptare?! Deti nxjerr 163 kg drogë në brigjet greke me pako, shkruar me sprajt
Dyshimet e policisë për drogë shqiptare?! Deti nxjerr 163 kg drogë në brigjet greke me pako, shkruar me sprajt
Dyshimet e policisë për drogë shqiptare?! Deti nxjerr 163 kg drogë në brigjet greke me pako, shkruar me sprajt

Pakot e drogës kanë qenë të lagura me ujë deti dhe për këtë policia dyshon se ose kanë rënë ose janë hedhur nga ndonjë mjet lundrues. Ajo çka vihet re tek pakot, është se ato janë tipike të modelit “shqiptar” të shkruara sipër me sprajt duke vendosur një germë.

Skip to toolbar