Emrat/ Detaje nga sherri në burgun e Peqinit, konflikti mes tre të dënuarve me burgim të përjetshëm

AKTUALITET


Njoftim paraprak nga Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve!

‘Per shkak te nje konflikti mes tre te denuarve me burgim te përjetshëm kane mbetur te plagosur dy prej tyre te plagosur dhe situata po menaxhohet!


Ju sqarojme që s’ka asnje gardian, staf policor dhe civil te lenduar!’, thuhet ne njoftim

Në përplasje janë përfshirë Sokol Mjacaj, Ilir Xhakja dhe Arben Lleshi.
Skip to toolbar