FOTO/ Kur Berisha takoi njeriun e Putinit, një muaj para rezolutës së Dick Marty-t

Më të fundit


Sali Berisha është takuar në zyrën e tij kur ishte kryeministër i Shqipërisë me njeriun e afërt të Vladimir Putinit. Bëhet fjalë as më pak e as më shumë por për kryetarin e Komisionit të Jashtëm të Dumës Shtetërore Ruse Kontantin Kosachev. i cili ka qenë dhe një nga sponsorët e rezolutës famëkeqe të Dick Marty-t. 

Një muaj përpara bashkimit të duarve për t’i ngulur thikën pas shpine Kosovës dhe Shqipërisë në Strasburg, Çorba e Rublave është gatuar në Tiranë gjatë një vizite të përfaqësuesit të Putinit, e vlerësuar “shumë e rëndësishme” nga zyra e vulëhumburit tanimë të damkosur: NonGrata!” shkruan Rama

Skip to toolbar