GJKKO jep vendimin për Berishën në 12:00, Rama njofton konferencë në të njëjtën orë

AKTUALITET


Në të njëjtën orë që GJKKO pritet të shpallë vendim për masën ndaj Sali Berishës, kryeministri Edi Rama ka lajmëruar të mbajë konferencën e fundvitit.

Konferenca do të mbahet në sallën e hartave në kryeministri në orën 12:00.


Fokusi i konferencës do të jetë një përmbledhje e arritjeve e sfidave përgjatë vitit 2023 dhe prezantim i objektivave për vitin e ri, 2024.
Skip to toolbar