Gjykata i ktheu vulën e PD/ Kthesa e Berishës: Rroftë drejtësia!

AKTUALITET


“Sali Berisha dhe bashkëpunëtorët e tij, nga shtatori ka zbatuar vetëm ligjin. Dua të shpreh një mirënjohje ndaj tyre dhe gjyqtarët e tjerë që nuk pranuan, të marrin peng pluralizmin politik. Patriot të vërtetë injoruan çdo kërcënim dhe vendosën në përputhje me ligjin.

Beteja vazhdon, Edi Rama sonte flet me veten, prandaj betejave të nxehta ne i kemi përpara dhe mesazhi që ne duhet të japim është vetëm një bashkim, bashkim.


Demokratë sot nuk më parti me vulë apo pa vulë, sot ka vetëm një parti demokratike e bashkuar, rreth flamurit të saj të lirisë dhe fitores.
Skip to toolbar