Gjykata vendos ekstradimin drejt Turqisë të Faruk Ozer

AKTUALITET


Gjykata e Elbasanit vendosi sot ekstradimin drejt Turqisë të bosit të kriptomonedhave, Faruk Ozer.

Ozer dhe avokati i tij nuk ishin të pranishëm. Gjykata e Elbasanit rrëzoi kërkesën për ndryshimin e gjyqtarit të çështjes, Elis Dine. Vendimi është i apelueshëm.


Bosi i kriptomonedhave i akuzuar për mashtrim në vendin e tij  e ka kundërshton ekstradimin.

Avokati ka bërë dy kërkesa që nuk janë pranuar nga gjykata. Kjo ka qenë arsyeja që avokati ka kërkuar përjashtimin e gjyqtarit.
Skip to toolbar