Grabisnin qytetarët tek Liqeni Artificial, gjykata lë në burg dy policët

AKTUALITET


Dy policët që grabisnin qytetarët tek Liqeni Artificial janë lënë në burg.

Sajmir Muzikanti dhe Serxhio Cani janë njohur sot më masën e sigurisë, pasi më herët ishin zbuluar veprat e tyre penale.


Policia bashkiak 39-vjeçar, bashkë me oficerin e rendit të komisariatit nr.1, Serxhio Cani 22 vjeç, u merrnin para me forcë qytetarëve të moshave të ndryshme.
Skip to toolbar