Grada për sportitët elitarë

AKTUALITET


Sportitët elitarë do të gradohen nga Ministria e Mbrojtjes. Vendimi u mor sot në mbledhjen e këshillit të ministrave, ndërsa u njoftuar nga ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi.

Vendim i miratuar në Këshillin e Ministrave sot, një pr/ ligj për disa ndryshime për karierën ushtarake, vendosjen në ligj të gradave honorifike për sportit ndërkombëtar. Në varësi të rezultateve, në kompeticione ndërkombëtare e përfitojnë këtë gradë.


Sportitët e mbajnë gradën dhe paga për gradë ekuivalente me ushtarakët aktivë, sipas moshës të daljes në lirim, sipas gradës. Do të kemi edhe ceremonitë përkatëse për të nderuar sportistët tanë elitare. Lajm i mirë për këtë komunitet.– u shpreh Peleshi.
Skip to toolbar