Greva e Albcontrol, urdhër ndalimi për tre nga kontrollorët e shoqëruar

AKTUALITETProkuroria e Tiranës lëshon urdhër ndalimi për tre nga kontrollorët ajrorë të shoqëruar dhe marrë në pyetje pas protestës dhe pezullimit të punës në aeroport.

Armando Fezga, Flora Ndreca, Muhni Mezini janë të ndaluar dhe me gjasë do të qëndrojnë ende deri në një masë të gjykatës.


Iu është komunikuar urdhri i ndalimit dhe po hetohen si persona për shpërdorim detyre.