Grupi i Breçanit e priste burgun! I biri në përgjime: Babi thotë hiqni telefonat. Ishallah biem në një sektor

AKTUALITET


Zbardhen detaje të tjera nga dosja e SPAK për grupin kriminal të trafikut të lëndëve narkotike ku dyshohet se bënte pjesë edhe ish zv.drejtori i policisë në Tiranë, Erzen Breçani dhe djali i tij, Eralbi Breçani.

Sipas dosjes së SPAK, në përgjimet e zbardhura në aplikacionin sky në datën 8 janar 2021, zhvillohet një bisedë në grup mes Ismail Zenelit, Besmir Muratit, Eralbi Breçanit dhe përdoruesit të *D****P*, i paidentifikuar.


Teksa flasin për një ngarkesë kokaine që pritet të kalojë nga Brazili, Eralbi Breçani u tregon anëtarëve të tjerë të grupit kriminal se po hante drekë me të atin Erzen Breçani. Në përgjime, Eralbi Breçani u tregon bashkëfolësve se i ati i kishte dhënë instruksione si të ruhej, duke u bërë thirrje që t’i heqin telefonat pasi po përgjohen aplikacionet ‘sky’.

Më tej anëtarët e grupit kriminal mes shakash me njëri-tjetrin urojnë që nëse arrestohen të bien në të njëjtin sektor burgu, për të bërë muhabet.

Biseda mes anëtarëve të grupit kriminal:

Ismail Zeneli: Na merr 25% për kuti. T’i kemi gjërat e qarta, marshallah mos e ngacmoni polin.

*D****P*, i paidentifikuar: Dajë nga Brazili nuk është sy, është pasqyrë, tek muri në fund, dopio mur.

Eralbi Breçani: Lek sa të doni, ju jep boli…po ha drekë me babën jam, ju bën të fala.

Besmir Murati: Të fala bëji

Eralbi Breçani: Të fala paçi, po më jep instruksione si të ruhemi, hiqni telefonat thotë, po hapen ‘sky’.

*D****P*, i paidentifikuar: Ka të drejtë. Për zotin gjëja e parë që kam mëndu kur është kap puna është ‘sky’.

Eralbi Breçani: Plaku më ka thënë para 2 javësh. Kanë ardhur dosje në Shqipëri për disa persona, edhe shqiptarë nga vendet latine, Europa dhe Anglia shumë. Po hetohen shumë persona dhe vetëm për këto ‘sky’ për Zotin. Ishalla biem në një sektor të gjithë bashkë bëjmë muhabet.

*D****P*, i paidentifikuar: O plak thuji babit shihe njëherë atë emrin tim

Ismail Zeneli: Të gjithë po punojmë me ‘sky’, nuk po dijmë gjë.
Skip to toolbar