Hidhet shorti për Këshillat Bashkiakë, ja si do të renditen partitë

AKTUALITET


Në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve është hedhur shorti për renditjen në fletën e votimi për Këshillat bashkiakë në zgjedhjet e 14 majit.

Të parat që u shortuan ishin tre subjektet zgjedhore, që kanë paraqitur listën shumëemërore në 61 bashki, si Partia Socialiste e Shqipërisë, Koalicioni Bashkë Fitojmë dhe Partia Agrare Ambientaliste.


Pas hedhjes së shortit rezultoi që koalicioni Meta-Berisha do të jenë të parët në listë, PS e dyta, ndërkohë që partia e Agron Dukës do të renditet e treta.

Sa i përket Partisë Demokratike të Enkelejd Alibeajt, e cila garon në 57 bashki për këshillat bashkiakë, do të renditet e 9.

 1. Renditja e plotë e 40 partive
 2. 1-Koalicioni “Bashkë fitojmë”
 3. 2-PS
 4. 3-PAA
 5. 4-Partia Republikane
 6. 5-Partia  Lëvizja e Legalitetit
 7. 6-Partia Demokracia Sociale
 8. 7-Koalicioni “Aleanca Liberale e Djathtë”
 9. 8-Partia Social Demokratike
 10. 9-Partia Demokratike
 11. 10-Aleanca progresiste LZHK
 12. 11-Fryma e re Demokratike
 13. 12-Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet
 14. 13-Partia për Eurpianizim e Integrimin e Shqipërisë
 15. 14-Partia Aleanca Demokratike e Shqipërisë
 16. 15-Partia Bindja Demokratike
 17. 16-Partia për mbrojtjen e të drejtave të emigrantëve
 18. 17-Aleanca Arbnore Kombëtare
 19. 18-Partia Balli Kombëtar
 20. 19-Partia Aleanca për demokraci dhe solidaritet
 21. 20-Lëvizja Punëtore Shqiptare
 22. 21-Fronti i Majtë
 23. 22-Partia e Unitetit Kombëtar
 24. 23-Partia e Gjelbër
 25. 24-Partia Konservatore
 26. 25-Partia Lëvizja e Re
 27. 26-Aleanca për Barazi e drejtësi Europiane
 28. 27-Partia Kombëtare Konservatore Albania
 29. 28-Partia për mbrotjen e të drejtave të punëtorëve
 30. 29-Aleanca Maqedonase për Integrim Evropian
 31. 30-Partia e Emigracionit Shqiptar
 32. 31-Partia e Reformave Demokratike Shqiptare
 33. 32-Partia Komuniste e Shqipërisë
 34. 33-Partia Ora e Shqipërisë
 35. 34-Partia KristianDemokrate
 36. 35-Nisma thurje
 37. 36-Partia Lëvizja Bashkë
 38. 37-Minoriteti grek për të ardhmen
 39. 38-Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
 40. 39- Partia Demokristiane Shqiptare
 41. 40-Ardhmëria Shqiptare

(Renditja vijon me parti të tjera)
Skip to toolbar