Holokausti/ Begaj: Reflektojmë për një prej periudhave më të errëta të njerëzimit

AKTUALITET


“Reflektojmë mbi miliona njerëz që u persekutuan dhe u zhdukën në një prej periudhave më të errëta të njerëzimit’ kështu shkruan Presidenti Bajram Begaj në një postim në rrjetet sociale në ditën e përkujtimit të Holokaustit.

“Në Ditën e Përkujtimit të Holokaustit, ne reflektojmë mbi miliona njerëz që u persekutuan dhe u zhdukën në një prej periudhave më të errëta të njerëzimit. 


Krenar per vlerat e popullit shqiptar, i cili kurrë nuk bëri kompromis as edhe me jetën e tij në mbrojtjen e kauzës së humanizmit.

Le të na shërbejnë historitë e tyre që të kundërshtojmë me vendosmëri urrejtjen, diskriminimin dhe çdo padrejtësi tjetër në dëm të njerëzimit.” -shkruan Begaj
Skip to toolbar