I dënuar për inceneratorin e Fierit, kapet në Durrës Regan Merdani, ja për çfarë akuzohet

AKTUALITET


Regan Merdani është njëri prej 4 personave të arrestuar nga policia e Durrësit në kuadër të operacionit “Sundimi i Ligjit”.

Merdani, një prej të cilëve SPAK ka urdhëruar arrestimin është një emër i njohur për institucionet ligjzbatuese sa i takon aferës së inceneratorëve.


Ai është dënuar me  4 vite e 6 muaj burg me akuzën e “Krijimit të skemave mashtruese lidhur me tatimin mbi vlerën e shtuar”.  Regan Merdani ishte pjesë e një skemë mashtrimi me faturat e TVSH që i solli shtetit rreth 5 milionë euro dëm dhe që çoi në burg 8 persona.
Skip to toolbar