I vendosi tritol shtëpisë së oficerit të policisë, burg 32-vjeçarit në Shkodër

AKTUALITET


Gjykata e Shkodrës ka dhënë masën e sigurisë “arrest me burg” për Dedë Nikaj, i  cili u arrestua pak ditë më parë.

Ai është akuzohet për vendosjen e eksplozivit në shtëpinë e oficerit të policisë Prelë Milani dhe në atë të Zef Bungajës, ngjarje të ndodhura më 4 janar 2020.


Mbi 32- vjeçarin rëndojnë dy akuza, ajo e s”hkatërrimit të pronës me eksploziv” dhe “mbajtja pa leje e armëve luftarake, shpërthyese”
Skip to toolbar