Kaluan 20 kamionë me ushqime dhe ilaçe drejt Gazës, mbyllet kalimi i Rafahut

BOTA


Kalimi i Rafahut u mbyll menjëherë pasi kaluan 20 kamionë me ndihma drejt Gazës, raporton CNN.

Momenti kalimit të kamionëve u transmetua drejtëpërdrejt nga televizioni egjiptian, ndërsa qytarët të shumtë nisën festën.


Ambasada amerikane tha më herët se pikëkalimi kufitar mes Egjiptit dhe Gazës do të hapet këtë mëngjes për të lejuar edhe shtetasit e huaj të largohen nga Gaza.
Skip to toolbar