Kanabisi në repartin e Zall Herr/ Ministri Peleshi: Pezulluam përgjegjësit

AKTUALITET


Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi ka reaguar pas aksionit të Policisë së Shtetit, e cila zbuloi një parcelë me kanabis në repartin ushtarak në Zall Herr.

Në një mesazh në rrjetet sociale Peleshi njoftoi se ka pezulluar nga detyra përgjegjësit e repartit, ndërsa dënoi aktivitetin e paligjshëm.


REAGIMI
Bashkëpunimi mes Policisë së Shtetit dhe Policisë Ushtarake, bëri të mundur evidentimin dhe më pas asgjësimin e 125 bimëve kanabis, të cilat ishin kultivuar në një zonë të pyllëzuar, në territorin e zonës ushtarake të Zall Herrit.
Menjëherë janë pezulluar nga detyra të gjithë personat përgjegjës.
Dënojmë me forcë çdo aktivitet të kundërligjshëm. Inkurajojmë organet ligjzbatuese të bëjnë detyrën në çdo rast!
Skip to toolbar