KAS rrëzon PD për marrjen e informacioneve për Vlorën, pranon kërkesën e LSI

Më të funditKAS ka vendosur të rrëzojë kërkesën e Partisë Demokratike për marrjen e informacioneve shtesë nga institucionet dhe entet e tjera publike, lidhur me ankimimet për zgjedhjet e 25 prillit për Qarkun e Vlorës.

Gjithashtu, raportohet se KAS ka pranuar kërkesën e LSI lidhur me informacionet se sa pajisje PEI kanë funksionuar në Qarkun e Vlorës.


Kështu, me kërkesën e dy anëtarëve të LSI, do të kërkohet dhe informacioni i kryqëzimit të të dhënave të pajisjes PEI për Vlorën. Ndërkohë, mbledhja është shtyrë për ditën e nesërme.