Kërkoi dëshmitar Orges Bilbilin e Anterio Kaloshin, GJKKO refuzon kërkesën e Laert Haxhiut

AKTUALITET


Gjykata e Posaçme refuzoi kërkesën e avokatëve të Laert Haxhiut për pyetjen si dëshmitar tek Orges Bilbilit e Anterio Kaloshit në procesin ku ai akuzohet për “masakrën e Lushnjës”.

Bilbili e Kaloshi janë akuzuar për të njëjtën ngjarje në një proces të veçuar dhe janë dënuar me burgim të përjetshëm.


Gjykata nuk pranoi pyetjen e tyre me arsyetimin se nuk është bërë në momentin e duhur procedural.
Skip to toolbar