Kilicdaroglu: Mos e humbni shpresën, do t’i fitojmë këto zgjedhje së bashku

BOTA


Kemal Kilicdaroglu ka thënë se ai qëndron në këmbë pas zgjedhjeve presidenciale, duke shtuar se ai dhe ekipi i tij kanë punuar pa pushim që nga e diela.

“Mos humbni shpresën. Unë do të qëndroj në këmbë. Unë do të shpjegoj çdo gjë në lidhje me gjithçka që ka ndodhur,” shkroi ai në një mesazh në Twitter.


“Dhe më pas, ne do të ngrihemi dhe do t’i fitojmë këto zgjedhje së bashku. Në fund të çdo gjëje, do të jetë vetëm ajo që do të vendosë kombi ynë,” theksoi ai.
Skip to toolbar