Konferenca ndërqeveritare me BE, ministri Igli Hasani: Ne vazhdojmë të kryejmë detyrimet

AKTUALITET


Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme ka folur në lidhje me konferencën e ndërqeveritare mes Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian, pas së cilës hapen kapitujt e negociatave.

Hasani tha se nuk ka ende një datë për konferencën, por Shqipëria do të vazhdojë të kryejë të gjitha detyrimet, duke shpresuar që në ditët në vijim të ketë lajme pozitive nga BE.


“Ne vazhdojmë të kryejmë detyrimet. Të jemi gati në çdo moment, shpresojmë që ky filimviti të jetë optimist dhe me një vrull sa më të mirë dhe shpresojmë të jemi gati për mundësinë e organizimit të konferencës. Shpresoj të kemi të reja në ditët në vazhdim. Është e rëndësishme të vazhdojmë atë punë të mirë”, tha ministri.
Skip to toolbar