Konflikt në Lezhë/ Oficerja e policisë denoncon shefin e komisaritatit

AKTUALITET


Shefi i komisariatit te Lezhes, Agim Hoxha, eshte denoncuar nga nje oficere policie ne kete komisariat.

Sipas burimeve Hoxha dhe punonjesja e policise kane patur nje konflikt mes tyre dhe me pas ajo e ka denoncuar ate per sulm, por nuk saktesohet se cfare ka ndodhur konkretisht dhe per kete ceshtje ka nisur nje hetim nga AMP.


Sipas burimeve mes Hoxhes dhe oficeres ka patur nje konflikt casti per ceshtje pune.
Skip to toolbar