Kontrollet për kapjen e Eljon Hatos, RENEA gjen makinën e blinduar të kushëririt të Vis Martinaj

AKTUALITET


Benzi i blinduar i dyshuar se përdorej nga Elio Hatos në Sauk, Policia gjën 2 armë zjarri dhë një bllokues valësh.

Mobilizimi i policisë për kapjen e Elio Hatos ka ardhur pas një Informacioni i mbërritur.


Policia ka zbuluar se në makinën Benz të blinduar që policia dyshohen se i përket pikërisht mikut të Ervis Martinaj janë zbuluar një armë zjarri automatik, një pistoletë dhe një bllokues valësh.

Për të zbuluar se kujt i përkasin këto sendeve të kundraligjshmë policia i ka dërguar në policinë shkemcorë për gjurme të ADN por edhe për të parë nëse jnë përdorur në ngjarje të tjera krimianle.

Përgjatë gjithë natës ka pasur krehje të zonën më qëllim kapjen e Hatos por nuk është arritur në finalizimin e tij.
Skip to toolbar