KQZ vendos këtë të enjte për mandatin e tij/ Fredi Beleri në KQZ, me forca policie

AKTUALITET


KQZ do të vendosë këtë të premte për mandatin e Fredi Belerit si kryebashkiak i zgjedhur i Himarës pasi u dënua me dy vite burg nga Gjykata e Posaçme nën akuzën e shitblerjes së votave.

Nga pamjet e siguruara nga ABC vihet re që Beleri ka mbërritur në ambientet e KQZ, me furgonin e policisë së burgut të Fierit, ku dhe ai vuan dënimin.

Ditën e djeshme, përfaqësuesja e Fredi Belerit, avokatja Klodiana Gjyzari kërkoi që nuk mund të jepet një vendim për mandatin e Belerit, pa qenë ai i pranishëm dhe të japë argumentet e tij. Në këtë mënyrë, u shtye dhe dhënia e vendimit në lidhje me vlefshmërinë për mandatin e kryebashkiakut të zgjedhur të Himarës, Beleri.Skip to toolbar