Kryetari i Rithemelimit në Cakran, bëhet anëtar i PS-së

AKTUALITET


PD-në dhe Rithemelimin duket se nuk po e braktisin vetëm anëtarët, por dhe drejtuesit.

Rasti i fundit është ai i kryetarit të Rithemelimit të Cakranit në Fier.


Ai ka vendosur të bëhet anëtar i Partisë Socialiste.

Teseren e PS-së, ai e ka marrë nga vetë Taulant Balla.
Skip to toolbar