Ku do i gjejnë socialistët 84 votat për të miratuar amnistinë? Manja: Pres reflektim nga opozita

AKTUALITET


Që amnistia penale të kalojë duhen 84 vota, po ku do i gjejnë socialistët?

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja i bëri thirrje deputetëve të opozitës të reflektojnë dhe të votojnë duke e konsideruar atë si një votë mëshire për kategorinë e të dënuarve që mund të përfitojnë nga kjo aministi.


“Do të më vinte keq nëse vota e deputetëve të Kuvendit do të kondicionet nga axhenda të vogla politike. Pres reflektim” tha Manja pas mbledhjes së qeverisë. 
Skip to toolbar