Kulluri: Pyetjet që lindin natyrshëm të nesërmen e vendimit të Gjykatës së Apelit

Më të fundit


Nga Edvin Kulluri

Pyetjet qe lindin natyrshem te nesermen e vendimit te Gjykates se Apelit: kush e drejton Partine Demokratike?


Kuvendi i 11 dhjetorit nuk u legjitimua nga Gjykata e Apelit, qe domethene se Berisha nuk e regjistron dot PD ne KQZ! Basha ka dhene doreheqjen publikisht por nuk e ka depozituar ne regjistrin e partive politike ne Gjykaten e Shkalles se Pare Tirane! Alibeaj eshte shpallur kryetar nga Bardhi ne shkelje te Statutit te PD pasi nuk eshte votuar ne Keshillin Kombetar ne mungese te Kryetarit Basha!

Po kryesia cila eshte? Po Keshilli Kombetar a mbidhet dot te marre vendime per listen e kandidateve per kryetare bashkie dhe keshillat bashkiake? Do kandidohen ata qe kane dale nga primaret, apo kandidatet qe prezanton Alibeaj pa asnje vendim institucionesh te Partise Demokratike?

Dhe mbi te gjitha kush do ti pergjigjet ketyre pyetjeve?

Historia vazhdon……
Skip to toolbar