Kulluri: Revolucioni që po sabotohet!

Më të fundit


Lul Basha po saboton recolucionin perfundimtar si hakmarrje ndaj revolucionit qe Berisha i sabotoi ne shtator te 2021!

Revolucioni qe nisi me “cadren” pasi pesoi tre humbje ne 2017, 2019 dhe 2021 po hynte ne fazen finale, pra ate te shtatorit qe u nderpre per interesa te “trekendendeshit te Bermudeve” prej njerit nga kulmet e ketij trekendeshi!


Dhe tashme qe ka nisur “revolucioni i dyte” nga Rithemelimi, Basha po saboton ne shenje hakmarrje qe prej 6 marsit dhe tashme ne 14 maj fazen 1 dhe 2 te ketij shnderrimi historik!

Cuna dhe goca, revolucioni do dhe pak fat, por e rendesihme eshte qe ne fund do te triumfoje!

Vdekje Rilindjes, Liri Popullit! VRLP!
Skip to toolbar