Kushi: E motivuar për të kontribuar në rritjen e cilësisë së arsimit

Më të funditMinistrja e Arsimit dhe Sportit Znj. Evis Kushi ka postuar disa momente nga ceremonia e betimit në Presidencë.

Ajo shkruan:


“Jam shumë e nderuar dhe e motivuar të vazhdoj kontributin tim duke shërbyer si Ministre e Arsimit dhe Sportit në këtë mandat të ri, për të vazhduar reformat e nisura dhe për të ndërmarrë politika e nisma të reja, me qëllim rritjen e cilësisë së arsimit dhe zhvillimin e mëtejshëm të sportit”.

Ndër të tjera, Ministrja Kushi shprehet “Thellësisht mirënjohëse Kryeministrit Edi Rama dhe besimplotë që të gjithë së bashku do të bëjmë më të mirën për Shqipërinë dhe shqiptarët”.