Lëndohet polici në Lezhë, dhunohet nga familja me probleme të shëndetit mendor

AKTUALITET


Një efektiv policie ka mbetur i lënduar gjatë mbështetjes që po i jepnin shërbimit social në fshatin Rrile të Lezhës, për neutralizimin e një familjeje me persona të semurë mendor.

Gazetari i ABC News, Gjergj Figuri raporton se ata janë përballur me rezistencën e tyre dhe kanë goditur punonjësit e policisës.


Pavarësisht situatës së krijuar, personat që ishin identifikuar nga shërbimi social i Bashkisë Lezhë, janë dërguar në psikatrinë e Shkodrës, ndërsa polici po merr mjekim në urgjencën e Lezhës.
Skip to toolbar