Lëvizje në Policinë e Shtetit: Ja kush emërohet në Lezhë, Lushnje dhe në Akademinë e Sigurisë

AKTUALITET


Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Muhamet Rrumbullaku ka firmosur disa lëvizje në policinë e shtetit.

Agim Hoxha, do të drejtojë nga kjo e martë komisariatin e Lezhës. Hoxha zëvendësohen në këtë detyrë Behar Cakën i cili është emëruar në DPPSh.


Sakaq në komisariatin e Lushnjes, shef komisariati është caktuar Edmond Pjetri, në vend të Agim Bashës, ky i fundit ka kaluar tashmë në Akademinë e Sigurisë.
Skip to toolbar