Malltezi mbetet në shtëpi/ Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e SPAK

AKTUALITET


Gjykata e Lartë rrëzon kërkesën e SPAK e cila kërkonte kthimin në burg t ëish dhëndrit të ish kryeministrit Berisha, Jamarbër Malltezi.

SPAK bëri rekurs ndaj vendimit të Gjykatës, e cila vendosi lirimin e tij nga qelia në arrest shtëpie, duket kërkuar kthimin e tij në qeli.


Gjithashtu po në Gjykatën e lartë u rrëzuan sot edhe kërkesat e ish kryeministrit Berisha dhe si edhe dhëndrit të tij për ndryshim të masës së sigurisë.

Sali Berisha është në hetim për veprën penale të korrupsionit së bashku me dhëndrin e tij, Jamarbër Malltezi, i cili akuzohet nga SPAK se ka përfituar të ardhura në vlerën e 5.4 milionë eurove nga një biznes ndërtimi në mënyrë të parregullt falë vendimeve të qeverisë të marra nga vjehrri i tij.
Skip to toolbar