Marrëveshja për emigrantët me Italinë kalon për shqyrtim në Kuvend

AKTUALITET


Marrëveshja e lidhur mes Italisë dhe Shqipërisë për ngritjen e dy kampeve të refugjatëve në Gjadër dhe në Shëngjin, e cila u miratua edhe në Këshillin e Ministrave, është futur në rend të ditës në komisionin e Ligjeve.

Siç shihet edhe nga kalendari i punimeve që pritet të miratohet nga Konferenca e Kryetarëve, kjo marrëveshje pritet të diskutohet në Komisionin e Ligjeve dhe më pas në Kuvend për shqyrtim.


Marrëveshja Shqipëri-Itali do të shqyrtohet brenda datës 22 dhjetor. Ndërkohë Parlamenti italiane, e miratoi dje këtë marrëveshje.
Skip to toolbar