Mashtrim 12 mln euro me kartat bankare, Europol operacion në katër shtete, në pranga edhe shqiptarë

AKTUALITET


Europol ka përfunduar një operacioin të madh policor në katër shtete europiaine, duke dërguar pas hekurave 105 persona.

Mes tyre, shumë janë shqiptarë. Të arrestuarit kanë kryer 12 milionë euro mashtrim me kartat bankare.


Operacioni nga Europol u zhvillua në 4 shtete dhe të arrestuar ka dhe shqiptarë. Operacioni u zhvillua  në Spanjë, Greqi, Angli dhe Austri.  Si rezultat i operacionit u sekuestruan rreth 430 mijë euro cash.
Skip to toolbar